Известие

Collapse
No announcement yet.

166-цата ми е перфектна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 166-цата ми е перфектна

"Въпроси и отговори, свързани с поддръжката. Съвети при покупка." - ето това е заглавието на раздела. Та който иска да знае какво е поддръжката на тази кола и/или мисли да я купува да прочете следното:
    Ония ден за първи път казах въпросното изречение (виж заглавието на темата), а имам колата от 2,5години
    И сега какво? Може би е време за челен удар? Егати колата . . Егати каръка! Че и му е весело . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Ъъъъ... я дай пак, че смисъла ми бяга като циганин с жица по баир ...иначе браво за 166-цата
    Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
    Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Хаха недей така... чукай на дърво, ръси сол, мятай заешки лапи... Аз като оправя един проблем, два се появяват. А пък понеже често ми дерат колата я с ключ, я с друга кола, преди 2 седмици си викам уу не може да бъде сигурно 2-3 месеца никой не я е драл... и 2 дена след това виждам долу бронята одрана, а още няколко дена по-късно я заварвам със счупено шофьорско огледало.

ЕДИТ: чакай да те питам колега. Прозорците бързо ли се затварят, мигачите сами ли се връщат?
      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
        . . . мигачите сами ли се връщат?
        десния го връщам на ръка . . . .! Абе ти друга работа нямаш ли си?
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          десния го връщам на ръка . . . .! Абе ти друга работа нямаш ли си?
          Ми да те успокоя, че не е перфектна, та да не се притесняваш хахах
          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
            Ми да те успокоя, че не е перфектна, та да не се притесняваш хахах
            Ти мигача остави на нас!! Това да и е кусура
            Та накратко, навремето взех машината много "на сметка", вървяха по 14хилки, аз я взех за 9500 с ГИ. После както си му е реда, колата при "баш майстори" двигателя вън и смяна на всичко - бутала, сегменти, колянов вал гарнитури, марнитури, лагери, гумички и т.н. за около 3000лв. След този супер качествен ремонт колата ми изгори за 60 000км около 50л масло, смените отделно Та дойде време за смяна на ремъци и за по лесно си свалих и главата, понеже ми писна и установих, че гумичките си ходят нагоре надолу с клапаните и 60 000км съм карал на практика на водачи! Та с тия проблеми досега на колата не съм се зарадвал, но ето че дойде и този миг. Двигателчето е перфектно, не гори грам масло, интериор, екстериор, ходова част - всичко е 6. Дали си струваше? - Едва ли . . Дали ще си купя Алфа отново? - Едва ли . . Дали ще обръщам поглед след всяка 166-ца по улиците - определено да!
            sigpic

Comment

Хе хеее, колега съчувствам ти за труда, нервите и парите, но поне има хепи енд .. П.П знам една Брера дето я продават за 2500е може да ти я заплюя, ако искаш :P .. Майтапа настрана.. незнам дали ще си вземеш някога друга алфа, но поне тази ще я караш с такова омфг чувство на нечовешки екстазен опияняващ делириум, че като спреш на сфетофар и някой ти види усмивката, ще си помисли, че е имало креватен екшън с Анджелина Джоли преди минути .. Със здраве да си я караш и много да те радва !!!
              Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
              Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Между другото мигачите се оправят моите си бачкат
                5 Ланчии зад гърба си!
                И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от chriss Покажи съобщение
                  Хе хеее, колега съчувствам ти за труда, нервите и парите, но поне има хепи енд .. П.П знам една Брера дето я продават за 2500е може да ти я заплюя, ако искаш :P .. Майтапа настрана.. незнам дали ще си вземеш някога друга алфа, но поне тази ще я караш с такова омфг чувство на нечовешки екстазен опияняващ делириум, че като спреш на сфетофар и някой ти види усмивката, ще си помисли, че е имало креватен екшън с Анджелина Джоли преди минути .. Със здраве да си я караш и много да те радва !!!
                  абе тва не е кола а магия !! мнооого се кефя аз на тоя модел колегата го помня и следя хронологията на събитията още откакто ника му беше iso iso с кеф да си я кара !!!! занапред
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

съвсем случайно прочитам тая тема .аз не следя този раздел 166 често.само да спомена на колегата с чедусната кола че наистина е доста трудно да имаш такава в перфектно състояние и много се радвам да чуя и видя такава.със здраве да си я караш. миналата седмица идва едно момче което непише тук и непосещава често сайта.води ми новата си кола 166 но бензинка ...да я погледна /такъв бе изразът/
                    ми момчета ....припомних си годините когато свалях такива чисто нови от автовозите на вносителя.... потеглих ....пърфект направих и два километра и ебаси кефа.няма такава плавност с комфорт/ако и да е бавничка заводски/видът и състоянието вътре като от магазинче а цената и ...паднах около 4000 български левчета.та се присетих кво е перфектнната кола и аз .хаха дори и светеше...странно а?? заводските скоби си бяха там и километрите прилично доста под сто с нулида си я вози с кеф
                    75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                    kavasaki zzr-600 100 жребеца
                    147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Абе Тончо,я кажи и коя друга е перфектна? хахах ахаха,единствено заради теб е в това перфекттно състояние! Благодаря ти за това което правиш за мен! Поклон!
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Ехааааа да си продължа самовлюбената тема, днес имаме юбилей с моята италиано гранде мафиозо машина, вижте ми подписа
                        sigpic

Comment

Честито, колега Е поне ни се отдаде шанс да имаме и караме 166... ...Представяш ли си за другите дето нямат този късмет... Добре , че нашите се случиха перфектни....
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Не искам да казвам, че ми е перфектна колата, за да не я урочаса някой.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Ехааааа да си продължа самовлюбената тема, днес имаме юбилей с моята италиано гранде мафиозо машина, вижте ми подписа
                              Честита ни обща годишнина , само че мойта мина , но е пак 4 де !
                              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Working...
                              X